Nyheter

Structor växer inom projektledning i Dalarna

Filip Fornlöf har anslutit till Structor Projektledning Dalarna. Han förstärker bolaget inom projektledning av infrastruktur- och husprojekt och kommer närmast från Tyréns.

Filip Fornlöf har drygt tio års erfarenhet som projektledare, uppdragledare och konstruktör inom anläggnings- och husprojekt. Han kommer närmast från Tyréns, där han framförallt har varit verksam i större infrastrukturprojekt.

– Jag ser fram emot spännande och givande projekt- och kundsamarbeten. Det är inspirerande att fortsätta utvecklas tillsammans med alla kompetenta kollegor här på Structor, säger Filip Fornlöf.

Bolaget har de senaste åren satsat på generationsväxling och att anställa och utveckla unga talanger. Det arbetet fortsätter nu tillsammans med satsning på innovativa och effektiva arbetssätt och metoder.

– Vi hälsar Filip Fornlöf varmt välkommen till oss och vill passa på att tacka alla kunder och samarbetspartners för ert förtroende och stöd. Vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas tillsammans”, säger Joachim Engberg, vd Structor Projektledning Dalarna.

Structor Projektledning Dalarna består av 17 medarbetare som verkar inom projektledning och rådgivning åt offentliga och privata beställare. Bolaget finns representerat på flera orter, för ett nära och effektivt samarbete med kunder.