Nyheter

Optimizely integrerar med Gen AI-plattformen Writer

Optimizely, den ledande plattformsleverantören för digitala upplevelser (DXP), meddelar att företaget har integrerat Optimizely Content Marketing Platform (CMP) med den generativa AI-plattformen Writer. Integrationen innebär att gemensamma kunder får tillgång till nya typer av AI-funktioner som baseras på branschspecifika stora språkmodeller (LLM) och är utformade för att utveckla innehåll som är anpassat för målgruppen och följer varumärkets tonalitet. Därmed förenklas hela livscykeln för innehållsmarknadsföring.

Writers integrering med Optimizely One är en viktig milstolpe i företagets satsning på generativ AI. Integrationen använder LLM-familjen Palmyra, som utformats av Writer, för att förbättra innehållsgenerering och chattfunktioner över Optimizely-applikationer.

Palmyra-språkmodeller är transparenta och har fått högsta betyg enligt benchmarks som Stanford HELM, håller kundernas data privat och kombineras med Writers RAG Knowledge Graph, AI guardrails, för att säkerställa efterlevnad av rådande lagar och regler.

– Optimizely är stolta över att erbjuda kraftfulla AI-verktyg som ger användarna den säkerhet och pålitlighet som behövs på den snabbväxande marknaden för generativa AI-lösningar, säger Alex Atzberger, CEO på Optimizely. Parallellt med att vi investerar i vår egen AI-kapacitet i Optimizely One, så ser vi ett stort värde i att ge kunder tillgång till Writers branschspecifika LLMs för att förbättra innehållsskapande och leverera fantastiska digitala upplevelser.

– Vi är glada över att samarbeta med Optimizely för att ge företag verkligt värde med generativ AI, säger May Habib, CEO på Writer. Genom att erbjuda våra gemensamma kunder funktioner för sömlös generering av AI-innehåll och den bästa användarupplevelsen, kan organisationer införa AI i sina affärsprocesser och maximera effektiviteten.

För att lära dig mer om partnerskapet, vänligen se Kevin Chung, COO på Writer, och Alex Atzbergers presentation från Opticon 2023:

här.

Om OptimizelyOptimizely hjälper människor att nå sin fulla digitala potential. Det ger företaget genom att omdefiniera hur marknadsförings- och produktteam arbetar för att skapa och optimera digitala upplevelser över alla kanaler. Med Optimizely One, branschens första operativsystem för marknadsförare, skapas flexibilitet och valmöjligheter för användare att bygga sin egen lösning. Optimizely har nästan 1500 anställda på 21 globala kontor, samt över 700+ partners. Företaget har fler än 10 000 kunder, inklusive H&M, PayPal, Zoom och Toyota. Vänligen läs mer på optimizely.com.
Om WriterWriter är en full-stack-plattform för generativ AI för företag. Vi ger hela din organisation möjlighet att accelerera tillväxt, öka produktiviteten och säkerställa compliance.
Writer levererar högkvalitativa utdata som är korrekta, kompatibla och anpassade till varumärket. Vår plattform består av Writer-byggda LLM:er, en Knowledge Graph som kopplar våra modeller till dina interna datakällor, AI guardrails för att upprätthålla regler, ett flexibelt applikationslager och ett ekosystem av robusta API:er och integrationer.
Vår företagsplattform använder inte dina data för att träna språkmodeller och följer SOC 2 Type II, HIPAA, PCI, GDPR och Privacy Shield. Ledande företag väljer Writer, inklusive Vanguard, Intuit, L’Oreal, Accenture, Dropbox och Salesforce. Besök oss på writer.com.