Nyheter

EMS – Hjerpes Maskincentra AB blir ny återförsäljare

EMS utökar sin rikstäckande närvaro för försäljning och service av Takeuchi entreprenadmaskiner. Hjerpes Maskincentra AB i Norrköping blir EMS samarbetspartner för Östergötlands län.

EMS, ledande leverantör av entreprenadmaskiner och utrustning från Takeuchi och Hyundai, tillkännager idag en spännande utökning av sitt rikstäckande nätverk av återförsäljare. Genom ett partnerskap med Hjerpes Maskincentra kommer det nu finnas en lokal återförsäljare av grävmaskiner från Takeuchi i Norrköping.

– Det här är ett steg i vår strategiska plan att kunna erbjuda försäljning och kvalificerad service och support av våra maskiner i hela Sverige, säger Lennart Edling, VD för EMS. Att kunna knyta en så här pass etablerad partner till vårt återförsäljarnätverk stärker vår marknadsnärvaro och ger ett mervärde till kunderna.

Hjerpes är en välkänd aktör i Norrköping som verkat sen 1994 med att sälja väghyvlar, och sen 2019 säljer de också entreprenadmaskiner. Takeuchi utgör ett perfekt komplement till deras sortiment med sina marknadsledande kompaktgrävare.

Hjerpes kommer erbjuda både försäljning, service och support av EMS sortiment i Norrköping. Det finns sedan innan ett starkt nätverk av etablerade återförsäljare över hela landet, och genom detta partnerskap kan EMS bättre tillgodose behoven i Östergötland med omnejd.

– Vi på Hjerpes Maskincentra AB är väldigt glada över att nu ha ingått samarbete med EMSG Sverige AB. Vi ser verkligen fram emot att få sälja maskiner från Takeuchi. Detta kompletterar övriga varumärken vi säljer på ett väldigt bra sätt, säger Nicklas Hjerpe, VD på Hjerpes Maskincentra AB.