Nyheter

Den senaste innovationen inom riktade blixtljus: ”Diamanten”

Kraftfullt blixtljus i kompakt format. Diamanten är ett extremt litet varningsljus som erbjuder enastående prestanda. Det nyligen lanserade varningsljuset imponerar med sin oerhört kompakta design. Med en diameter på endast 22 mm och en höjd på endast 7 mm, sätter Diamanten en ny standard för riktade blixtljus.

Dessutom erbjuder Diamanten enastående prestanda och synlighet, vilket gör den till en perfekt lösning för fordon i behov av ett diskret men kraftfullt varningsljus.

Enkel och bekväm installation

Diamanten levereras i 4-pack och varje ljusmodul är utrustad med en ljusstark diod, vilket ger en utmärkt varningseffekt. Varningsljuset monteras med dubbelhäftande, 3M adhesiv med god vidhäftningsförmåga. Tejpmonteringen gör installationen enkel och bekväm för användaren.

En av de många fördelarna med Diamanten är dess förmåga att synkronisera flera blixtljus, vilket möjliggör anpassning av varningsljusmönster utifrån användningsområde. Dessutom är varningsljuset E-godkänt enligt ECE R65 klass 1/XA1, vilket garanterar överlägsen kvalitet och säkerhet. Diamanten har 50 cm utgående kabel med öppna ändar.

Pyttelitet riktat blixtljus för infällnadDiamanten är ett minimalistiskt riktat blixtljus

Synkronisera mot fordonets blinkers

För att ytterligare förbättra fordonets funktionalitet kan blixtljuset enkelt anslutas till blinkers och diskret monteras, exempelvis i runda extraljus eller backspeglar. När fordonets blinkers aktiveras, övergår blixtljuset till att fungera i harmoni med den inbyggda blinkersfunktionen.

Denna intelligenta funktion möjliggör en sömlös övergång mellan varningsljusmönstret och blinkersfunktionen, vilket optimerar både säkerhet och synlighet på vägen.

Diamanten erbjuder en innovativ varningsljuslösning som kombinerar kompakt design, ljusstyrka och användarvänlighet för att uppfylla de högt ställda krav och behov som finns på marknaden.

HBA Fordonsteknik AB är en ledande leverantör av fordonsbelysning, varningssystem, back-TV och kundanpassade lösningar till påbyggare, tillverkare och eftermarknad inom fordonsindustrin.

HBA Fordonsteknik AB tillhör affärsområdet Transport Solutions inom Axel Johnson International som är en del av Axel Johnson-koncernen.