Nyheter

Dynatrace utökar partnerskapet med Google Cloud

Dynatrace och Google Cloud utökar sitt partnerskap med gemensamma försäljnings- och marknadsföringsinsatser. Tillsammans kommer de två företagen att göra det möjligt för fler kunder över hela världen att använda Dynatrace plattform på Google Cloud för AI-driven analys och automatisering av molnbaserade miljöer.

Målet är att påskynda kundernas digitala transformation.

– Partnerskapet med Google Cloud är viktigt på flera sätt. Inte minst för att det skapar bättre möjligheter till konsolidering av verktyg och ökad kostnadskontroll. Tillsammans med säkerhet är det frågor som ligger mycket högt upp på agendan hos svenska företag, kommenterar Johan Dahlin, Nordenchef på Dynatrace.

Partnerskapet omfattar gemensamma försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter, inklusive workshoppar, kampanjer och evenemang.

– I en digital värld är säkerhet, övervakning och kontroll på molnmiljöer avgörande för att nå framgång. Det gör att företag snabbare kan utveckla programvara, arbeta innovativt och samtidigt förbättra användarupplevelsen och öka kundnöjdheten. Dynatrace plattform erbjuder branschens ledande AI-drivna kontroll, övervakning och säkerhet för moderna molnmiljöer. Genom det utökade partnerskapet kan vi öka farten på den digitala transformationsresan och skapa värde för de främsta företagen i världen, säger Jay Snyder, SVP, Global Partner and Alliances, Dynatrace.

Redan i dag kan kan företag använda sina Google Cloud-budgetar för att köpa Dynatrace-plattformen via Google Cloud Marketplace för att effektivisera och optimera sina resurser. Dynatrace-plattformen stöder även ett stort antal Google Cloud-tjänster, inklusive Google Kubernetes Engine (GKE) Autopilot, Google Compute Engine, Google Clouds Operations Suite och Big-Query.

Läs mer om hur Dynatrace kompletterar och förbättrar Google Cloud:

här»