Nyheter

Plantvision ingår partnerskap med Nozomi Networks

Plantvision AB och Nozomi Networks Inc., en ledare inom OT- och IoT-säkerhet, meddelar att de har ingått partnerskap för att bredda Plantvisions kapacitet att leverera säkerhetstjänster till kunder inom industriell automation, tillverkning, energi och life science i Sverige. De ökande säkerhetskraven på företag ställer nya utmaningar och gränsen mellan operativteknik (OT) och informationsteknik (IT) minskar gradvis.

Plantvision förstår vikten av cybersäkerhet i industriella miljöer och strävar efter att dra nytta av Nozomi Networks lösningar för att säkerställa säkerheten och integriteten hos sina kunders produktion.

– Med tanke på de ökande säkerhetskraven är det viktigt att adressera risker och använda rätt verktyg för att minska potentiella attacker. Med Nozomi Networks lösningar får företag en bättre förståelse för sina säkerhetsutmaningar och vi ser att deras lösningar passar våra kunder och deras behov väl. Vi kan hjälpa våra kunder att bygga robusta cybersäkerhetsförsvar som omfattar förebyggande åtgärder, förberedelse, hantering och snabb återställning, förklarar Magnus Rosendahl, cybersäkerhetsexpert på Plantvision.

Nozomi Networks, erkänd som marknadsledare inom OT- och IoT-säkerhet, uppskattas för utmärkt operativ synlighet, avancerad OT- och IoT-hotdetektering. Nozomi Networks lösningar stödjer över 102 miljoner enheter i tusentals installationer inom energi, tillverkning, gruvdrift, transport, verktyg, byggnadsautomation, smarta städer och kritisk infrastruktur.

Nozomi Networks produkter är implementerbara på plats och i molnet och omfattar IT, OT och IoT för att automatisera det hårda arbetet med att inventera, visualisera och övervaka industriella styrsystem genom innovativ användning av artificiell intelligens.

Plantvision kombinerar branschkunskap och digitalisering med expertis och projektexcellens för att säkerställa att kunderna kan förbättra sin produktivitet och flexibilitet utan att kompromissa med kvalitet och överensstämmelse.

– Plantvision betjänar några av Sveriges största företag och har omfattande erfarenhet inom tillverkning, life science och energisektorn. Vi tror att Nozomi Networks lösningar sömlöst kompletterar Plantvisions erbjudanden och gör det möjligt för dem att få en omfattande och säker förståelse för sina kunders OT-miljöer, säger Andreas Nordenadler, regionförsäljningsdirektör för Nozomi Networks, Norden.

Seminarium om cybersäkerhet

Plantvision och Nozomi Networks håller gemensamt ett seminarium om cybersäkerhet den 16 maj i Kista, Stockholm. Utforska ämnen som NIS2- direktivet, cyberutmaningar inom OT/IT och strategier för att effektivt tackla dessa utmaningar.

För att lära dig mer och registrera dig, klicka här.

Foto: tstokes