Nyheter

Sveriges främsta samarbetspartner och generalagent för Hitachi tar stora kliv framåt

Delvator är mitt uppe i en imponerande expansionsfas. Som Sveriges främsta samarbetspartner och generalagent för Hitachi tar företaget nu stora kliv framåt med det nyligen lanserade varumärket Bell.

Genom ökad närvaro och fler säljare i Stockholm och Göteborg, en växande flotta av elektriska maskiner, ett nytt centrallager och en toppmodern anläggning i Stockholm, tar Delvator sikte på framtiden med fokus på innovation och hållbara lösningar.

Nytt varumärke – Bell
Delvator är stolta att presentera sitt nya varumärke, Bell. Detta markerar ett nytt kapitel i företagets historia och är ett uttryck för kontinuerlig innovation och strävan efter att erbjuda högpresterande maskiner och tjänster inom bygg- och anläggningsbranschen.

Expansion i Stockholm och Göteborg
För att bättre betjäna kunderna och möta den ökande efterfrågan, har Delvator utökat sin närvaro med fler säljare i både Stockholm och Göteborg. Detta säkerställer en ännu snabbare och mer effektiv service för kunderna i dessa regioner.

Utökad elektrisk maskinflotta
Delvator satsar på framtidens teknik genom att introducera fler modeller på elmaskinsidan. Detta steg understryker företagets engagemang för hållbara och miljövänliga lösningar inom bygg- och anläggningssektorn.

Nytt centrallager och ny anläggning i Stockholm
För att förbättra logistik och effektivitet har man etablerat ett nytt centrallager i Stockholm. Dessutom har företaget öppnat en ny anläggning utrustad med ett stort showroom, lager och verkstad, vilket kommer att fungera som en central hubb för Delvators verksamhet.

Förstärkt samarbete med Lemos Entreprenad AB
Delvator intensifierar sitt samarbete med Lemos Entreprenad AB i Uppsala för att ytterligare förstärka eftermarknadssupporten. Detta samarbete kommer att ge kunderna ännu bättre tillgång till service i Stockholmsregionen.

Maskinnyheter från Hitachi
För att hålla sig i framkant av innovation presenterar Delvator fler maskinnyheter från Hitachi, inklusive den imponerande ZX95US-7.

Besök Delvator på Svenska Maskinmässan
Följ med Delvator på Svenska Maskinmässan och upplev det senaste inom bygg- och anläggningsmaskiner.

Monter N:12 för att ta del av nyheter och innovationer.