Nyheter

Hitachi Höjer Ribban: Sverigepremiär för kraftfulla ZX95US-7 och ZX95USB-7 Midigrävare

Delvator AB, återförsäljare av Hitachi Anläggningsmaskiner, lanserar två nya kompakta 9,5 tons grävmaskiner. Sverigepremiären kommer att vara i Göteborg i den 14-16 mars på Delvators maskinvisning hos Landvetter Motor och Maskin, där man visar upp den imponerande ZX95US-7.

ZX95 är uppföljaren till den tidigare serie-6 modellen, ZX85 som varit en stor favorit hos kunderna. När nästa generation skulle tas fram var förväntningarna och kraven därför höga från både tillverkare, förare och ägare. Och vi kan med glädje meddela att Hitachi inte gjort oss besvikna i framtagningen av den senaste modellen heller.

Kraft och Stabilitet utan AdBlue: Maskinen briljerar med hela 10 % ökad stabilitet och 4 % mer grävkraft jämfört med föregångaren. Livscykelkostnaderna minskas också betydligt tack vare den avancerade steg V-motorn, utan SCR-system som eliminerar behovet av Adblue och filterbyten. Dessutom ger den innovativa Eco-mätaren föraren kontroll över bränsleeffektiviteten, som därmed kan sänka driftkostnaderna.

Mångsidighet och Smidighet: Med både mono- och tvådelad bom, kompakt storlek, kort svängradie och flytande schaktblad som tillval, kan dessa maskiner enkelt navigera och arbeta effektivt i trånga utrymmen.

Förbättrad förarupplevelse: Den omdesignade och tysta hytten har en bred och låg ingång, förbättrad pedallayout och generöst med benutrymme. Lättillgängliga och ergonomiskt utformade kontroller som synkroniseras med stolen förenklar arbetet för föraren, som inte kommer inte känna sig lika trött efter en arbetsdag.

Fågelperspektiv ger säkerhet: Aerial Angle-kamerasystemet ger föraren en imponerande 270 graders överblick och möjlighet att välja mellan sex olika bildalternativ för att övervaka maskinens närmiljö.

Enkelt underhåll: Prioritering av enkelt underhåll och rengöring gör att maskinerna får maximal drifttid. Rymligt motorrum med lättillgängliga filter, kylare och batteri gör servicen till en barnlek.

Global e-service: Kontinuerlig övervakning av motor- och hydrauloljekvaliteten minskar oplanerade stillestånd och underhållskostnader. Dagliga rapporter generas till Global e-service.

Consite: Hitachi erbjuder ett brett utbud av eftermarknadstjänster som hjälper ägare att optimera sin maskinpark. Fjärrövervakningssystem, Owner’s Site och ConSite, ger daglig driftdata via GPRS eller satellit till Global e-Service. Dessutom får kunden en månatlig sammanfattning och realtidsvarningar i ConSite Pocket-appen.

Missa inte Sverigepremiären av ZX95US-7 på Maskinvisningen i Göteborg den 14-16 mars. Hitachi och Delvator AB ser fram emot att presentera denna imponerande maskin för er! Vår produktexpert, Magnus Hansson, kommer personligen att guida er genom maskinens fantastiska egenskaper och förbättringar.

På bilden: Hitachi ZX95US-7 En smidig och kraftfull maskin som jobbar effektivt och säkert i alla miljöer, särskilt där utrymmet är begränsat. Liksom alla Zaxis-7-grävmaskiner har den nya 9 tons maskinen utformats för att hjälpa ägare och förare att kontrollera sin lönsamhet, komfort, säkerhet och driftstid