Nyheter

Två nya uthyrningsstationer för Rent and Travel

Intresset för att hyra husbil är stort och Rent and Travel har just nu sju stationer utspridda över vårt avlånga land. Husvagnscenter i Valbo och Caravanhallen är de två senaste i ordningen, och de tycker att det ligger helt rätt i tiden att erbjuda både försäljning och uthyrning av husbilar.

– Vi ser flera fördelar med uthyrning. Vi når fler kunder och har möjlighet att få fler att upptäcka charmen med husbilslivet. Många av de som hyr en husbil köper förr eller senare om de gillar det, säger Oskar Lindgren, platschef på Caravanhallen.

Husvagnscenter i Valbo ligger strax utanför Gävle, och säljer sedan tidigare husvagnar och husbilar från Knaus, Weinsberg, Ci, Roller Team och Tabbert, samt har en verkstad och tillbehörsbutik. Caravanhallen är Storstockholms största återförsäljare av fritidsfordon, med två butiker och tillhörande verkstäder i Södertälje och Haninge. Bägge återförsäljare väljer nu att ansluta till uthyrningstjänsten Rent and Travel – vilket breddar utbudet och ger kunderna möjlighet att hyra en färdigutrustad husbil via bokningstjänsten online.

– Vi ser ett jätteintresse för att hyra husbilar, framför allt bland de som inte har testat semesterformen innan. Det känns kul att ge Gävleborna den möjligheten, säger Robert Åsberg, säljare på Husvagnscenter i Valbo. 

– Det här ligger helt rätt i tiden, med tanke på att folk just nu kanske inte har råd att åka på dyra utlandsresor. Hos oss kan du hyra en husbil för en bråkdel av priset och ändå få en fantastisk semesterupplevelse, berättar Oskar Lindgren.

Även Bergholm, som sedan 2019 driver konceptet Rent and Travel i Sverige, är nöjda med samarbetet med de två företagen och med att kunna öppna två nya uthyrningsstationer.

– Både Husvagnscenter i Valbo och Caravanhallen har en mycket bra grund att stå på genom sin långa erfarenhet av fritidsfordon. Vi ser fram emot att tillsammans göra många kunder nöjda framöver – oavsett om de vill hyra eller köpa sin husbil, säger Patrik Jonsson, platschef på Bergholm Försäljning.

På bilden: Caravanhallen.