Nyheter

Vålt lanserar historisk tävling inom e-mobility med rekordstor prispott

Vålt tar ett stort steg framåt inom hållbar teknologi och community-engagemang genom att introducera en omfattande tävling särskilt riktad till BRF-föreningar och samfälligheter. I samarbete med DEFA AB erbjuder Vålt en chans att vinna 10 st DEFA Power laddboxar, komplett med professionell installation och livstids support.

Denna tävling markerar den största och mest värdefulla utlottningen inom elbilsladdningindustrin i Sverige och är öppen för deltagare under hela maj.

Vinnarna, som kommer att avslöjas i mitten av juni, får inte bara toppmoderna laddningslösningar utan också en kompletterande livstids support, vilket gör deras övergång till elektriska fordon både smidig och riskfri.

Tävlingen ger deltagarna en unik möjlighet att boosta sina gröna initiativ och stärka sina föreningars engagemang för en hållbar framtid. Det är ett idealiskt tillfälle för alla deltagande föreningar att modernisera och främja miljövänliga lösningar inom sina gemenskaper.

För mer information och för att ansöka, besök 

Vålts kampanjsida.