Nyheter

Däckcentrum i Blekinge vinner Goodyears TruckForce Award

Goodyear har presenterat vinnarna av TruckForce Award för det fjärde kvartalet 2023, där svenska däckkedjan Däckcentrum i Blekinge är en av pristagarna. Priset uppmärksammar den utmärkta servicekvaliteten hos TruckForce-partners över hela Europa.

Goodyear har över 2 000 utbildade TruckForce-partners i Europa som levererar service med hög kvalitet. För att lyfta deras dedikation att hjälpa kunder dygnet runt delar Goodyear ut priset TruckForce Award.

De starka kandidaterna och de slutliga vinnarna är valda utifrån en nomineringslista. Bedömningskriterierna inkluderar bland annat att visa enastående kundsupport och samtidigt använda Goodyears TruckForce-ekosystem, bland annat genom appen eJob.

Däckcentrum i Blekinge en av vinnarna

Med god prestanda och insatser för TruckForce Europa vinner Däckcentrum i Blekinge AB priset för ”Utmärkt Service”. Teamet visar konsekvent vilja och förmåga att ge förstklassig kundservice till Goodyears europeiska kommersiella kunder. De har både förståelse för och användning av de innovativa tekniska lösningarna som krävs för att ligga i framkant och vara konkurrenskraftig inom serviceengagemang idag. Dessutom nyttjar de eJob till fullo och satsar stort på hanteringen av fleet-kunder tillsammans med lokala säljare.

– Vi är oerhört glada att återigen kunna presentera vinnarna av Goodyear TruckForce Award. Att Däckcentrum Blekinge står som vinnare är ingen tillfällighet. De är bra på allt, från att hantera plötsliga fordonsfel till att arbeta nära Goodyears säljare. Teamet har alltid förstklassig service och är digitaliserade genom eJob-appen. Det enda som saknades hos Däckcentrum i Blekinge var ett TruckForce Award, därför är vi glada att de i sista kvartalet 2023 tog hem priset, säger Jonas Brunngård, Network & Service Manager Nordic på Goodyear.