Nyheter

TB-lok från @infranord får uppgradering med CAT dieselmotorer

Infranord har satsat på hållbarhet och uppgraderat drivlinan med en toppmodern CAT dieselmotor som uppfyller emissionsklass steg V. Detta innebär att loken nu inte bara har förbättrad prestanda utan även är snällare mot miljön.

För lokförarna har vi skapat en modern och bekväm arbetsmiljö genom att uppgradera förarhytten och andra viktiga delar runt förarmiljön. Vi vill att loken ska motsvara dagens höga krav på arbetsmiljö, och vi är mycket nöjda med resultatet!

Lokens hydraulsystem har blivit uppgraderat för bättre prestanda men även för att säkerställa hög tillgänglighet med moderna komponenter och tekniska lösningar. Vi är enormt stolta över slutprodukten och längtar tills vi får se dessa fantastiska lok i drift på spåren!

Båda loken har dessutom fått ETCS av Hitachi där vi varit installatör och hjälpt till vid både projektering och tester ute i spår.

 

På bilden: Cat dieselmotor från Zeppelin Power systems