Nyheter

PostNord lanserar ny innovativ fraktintegration med Avarda

PostNord har utvecklat ett tillägg till e-handelsplattformar, en så kallad widget som kommer att förbättra köpupplevelsen i e-handelsbutiker och göra valet av leverans enkelt och effektivt. Widgeten erbjuder en sömlös integration mellan betalning och fraktval och gör det smidigare för e-handlare att boka frakt och skriva ut fraktetiketter.

Först ut att integreras med PostNords nya widget är Avarda Checkout som är kompatibel med 22 olika e-handelsplattformar inklusive populära e-handelslösningar som WooCommerce och Magento. Genom detta samarbete med bolaget Avarda, kan e-handlare redan idag implementera och dra nytta av en förbättrad betalnings- och leveransprocess som är både smidig och användarvänlig.

– Vi är stolta över att presentera denna nya lösning tillsammans med Avarda. Vår widget är ett steg framåt för att förbättra våra tjänster för kunder och partners, säger Ulf Sjöberg, produktägare inom Customer Solutions. Med en enkel och smidig fraktväljare i Avarda Checkout och en sömlös koppling med Skicka Direkt Business, kan vi erbjuda unik flexibilitet och enkelhet för svenska e-handlare som skickar globalt, fortsätter Ulf.

Avardas CCO, Wilhelm Hyltén-Cavallius uttrycker också entusiasm över samarbetet:

– Att vara först ut med PostNords nya widget är en stor förmån för oss. Vi ser fram emot att erbjuda våra kunder en förbättrad och mer integrerad köpupplevelse som kommer att gynna både dem och deras slutkunder.

Den nya widgeten från PostNord är utformad för att vara enkel och tydlig att använda för både privata konsumenter och företagskunder. Den är enkel att integrera med olika plattformar och betallösningar och kan anpassas designmässigt vilket gör den till ett bra verktyg för plattformsägare som vill förbättra sina leveranslösningar och de e-handlarna som använder dessa lösningar.

Genom denna strategiska integration fortsätter PostNord och Avarda att driva innovation inom e-handel och logistik, och ser fram emot att gemensamt bidra till en bättre och mer effektiv köpupplevelse för kunderna.

Om Avarda:
Avarda är en framstående aktör inom betalningslösningar för e-handel i Norden. Genom att erbjuda white label-betalningar och fokusera på att låta e-handlare äga hela kundresan, har Avarda snabbt etablerat sig som en pålitlig partner för stora e-handelsaktörer i regionen. Med fokus på att skapa en smidig och integrerad betalningsupplevelse, erbjuder Avarda tjänster som hjälper e-handlare att öka konverteringen och förbättra kundnöjdheten. www.avarda.com