Nyheter

Altair utnämnd till en ledare i Gartner® Magic Quadrant™ för Data Science och Machine Learning Platforms

4 – Altair (Nasdaq: ALTR), en global ledare inom computational intellegence, tillkännager att företaget har positionerats av Gartner som en ledare i Magic Quadrant for Data Science and Machine Learning Platforms för sitt erbjudande, Altair® RapidMiner®. Utvärderingen baserades på specifika kriterier som analyserade företagets övergripande Completeness of Vision och Ability to Execute.

Enligt rapporten har ”ledarna på denna marknad en mogen, förfinad och målinriktad företags- och plattformsstrategi som införlivar och utnyttjar generativ AI (GenAI) för att driva sina kunders affärsvärde. De ser möjligheter att utnyttja GenAI som andra leverantörer kanske inte ser eller har gjort betydande investeringar utöver standardutbudet.

De har förmågan att förnya sig i en takt som överträffar andra leverantörers. Dessutom kan de tydligt beskriva hur de ger värde till de många olika typer av personer som är involverade i processen att bygga modeller för datavetenskap och maskininlärning.”

– Vi anser att utnämningen till Leader i den senaste rapporten bekräftar det vi har vetat i flera år: Altair har ett av marknadens mest unika och heltäckande erbjudanden inom dataanalys och maskininlärning, säger James R. Scapa, grundare och VD för Altair. För oss är den här placeringen också ett bevis på vår oöverträffade vision, som har definierat oss sedan starten. Vi är pionjärer som definierar vad det innebär att ligga i framkant när det gäller teknisk innovation och beräkningsintelligens. Jag är otroligt stolt över var Altair står idag, och jag ser fram emot de framsteg vi fortsätter att göra varje dag.

Magic Quadrant-rapporterna är ett resultat av rigorös, faktabaserad forskning på specifika marknader och ger en bred bild av leverantörernas relativa positioner på marknader med hög tillväxt och tydlig differentiering. Leverantörerna positioneras i fyra kvadranter: Ledare, Utmanare, Visionärer och Nischspelare. Undersökningen gör det möjligt för dig att få ut mesta möjliga av marknadsanalysen i linje med dina unika affärs- och teknikbehov.

Se en kostnadsfri kopia av Magic Quadrant-rapporten för att lära dig mer om Altairs styrkor och försiktighetsåtgärder, bland andra leverantörserbjudanden, på https://web.altair.com/gartner-magic-quadrant-for-data-science-and-machine-learning-platforms-2024.