Nyheter

Fortsatt förtroende från Microsoft för CRMK:s fem MVP:er

Gustaf Westerlund, Jonas Rapp, Sara Lagerquist, Carina Claesson och Benedikt Bergmann har ytterligare än en gång fått utmärkelsen Most Valuable Professional (MVP) i kategorin Business Applications av Microsoft. CRM-Konsulterna (CRMK) fortsätter därmed att vara unika i Sverige – att ha fem MVP:er i den kategorin.

För att få utmärkelsen krävs ett stort engagemang i Microsofts Community och att man kontinuerligt delar med sig av kunskap och erfarenheter i och kring plattformen. Under året har samtliga deltagit på konferenser och sammankomster världen över, arrangerat träffar i olika communitys samt bidragit genom att skriva bloggar och nyhetsbrev. Utmärkelsen som är personlig, ges till nyckelpersoner som besitter expertkunskap inom områden som rör Microsofts produkter och tjänster.

– Även detta år har alla fem, bidragit och spridit kunskap om Microsoft Dynamics 365 och Power Platform. För oss på CRMK är det fantastiskt att ha hela fem medarbetare som fått denna utmärkelse av Microsoft. Det är en ära att få ha dem som kollegor och de hjälper oss och våra kunder att hålla koll på det senaste inom plattformen. De ger oss en unik möjlighet som bolag att hålla den högsta kompetensnivån genom deras engagemang och kunskapsspridning som smittar av sig på hela teamet, säger Kathrine Hogseth, vd på CRMK.

Hon fortsätter:

– Våra MVP:er har egna kontaktvägar till Microsoft och de personer som utvecklar systemen vi arbetar med, vilket är ett stort plus för våra kunder. Det ger oss även access till det stora nätverk av andra MVP:er som finns runt om i världen och deras samlade kunskap. Sammantaget bidrar det till att CRMK kan leverera tjänster i absolut toppklass.

CRMK är det enda svenska bolaget att ha fem personer som fått utmärkelsen, i denna kategori inom samma bolag. Tillsammans har de nu 37 års samlade MVP-utmärkelser.

– Ett stort och välförtjänt grattis – Gustaf Westerlund, Jonas Rapp, Sara Lagerquist, Carina Claesson och Benedikt Bergmann! Ni bidrar till att vi som företag lever efter våra värderingar kompetens, ärlighet och win-win och att vi alla blir lite bättre varje dag, avslutar Kathrine Hogseth.