Nyheter

Johan Ekman presenterar toppmodern bussflotta med fyra nya bussar

Johan Ekman, Grundare och VD EkmanBuss Flexibussitet och EkmanResor 1st Bussness Class, presenterar en storsatsning på en toppmodern bussflotta som ett resultat av en ökande efterfråga.

Bussentreprenören och tillika företagsledaren kompletterar därmed sin redan ansenliga bussflotta med fyra nya exklusiva bussar. Bussarna är skräddarsydda efter Johan Ekmans önskemål, där en genomgående ergonomisk design blandats med det senaste inom high tech-lösningar. För att realisera visionerna har Johan Ekman tagit hjälp av branschkollegan Jocke Bay, Svenska Neoplan AB, som har försett Johan Ekman med tre av bussarna. Den fjärde levereras av VDL.

– Det är fantastiskt roligt att efterfrågan på EkmanBuss Flexibussitets tjänster växer så pass mycket. Många av mina allra lyxigaste bussar har levererats av Jocke Bay och hans pappa Claus Bay på Svenska Neoplan AB. Det säger något om mitt stora förtroende för dem och företaget. Nytänket är genomgående från sömmarna i de ergonomiska sätena till all modern teknik som lyfter bussresan ännu mer , säger Johan Ekman, Grundare och VD EkmanBuss Flexibussitet och EkmanResor 1st Bussness Class.

– Johan Ekman köpte sin allra första buss av oss för snart 30 år sedan, och vi har alltjämt fortsatt ett gediget samarbete som vi värnar om. Idag är vi en av de största leverantörerna på den svenska marknaden, och har genom Johan Ekman och hans företag funnit en ömsesidig perfektion i leveranserna. Det är alltid lika roligt att förverkliga Johans höga ambitioner , säger Jocke Bay, Svenska Neoplan AB.

 

Redaktionen