Nyheter

Dell Boomi utökar sin integrationsplattform med Boomi Flow

Dell Boomi blir, i och med införandet av Boomi-Flow-lösningen i plattformen, det enda företaget med en iPaaS-plattform som kan kombinera low-code-arbetsflödesautomation och Cloud Native-integrering.

Dell Boomi (Boomi) utökar sin plattformskapacitet med Boomi Flow, ett nytt low-code-utvecklingsverktyg för att skapa och distribuera arbetsflödesapplikationer. Boomi Flow ligger i linje med företagets strävan att med sin avancerade flaggskeppsteknologi för molnintegration kunna erbjuda företag branschens enda enhetliga molnplattform för orkestrering av data, applikationer och företagsprocesser för att hjälpa organisationer att verka snabbare och smartare.

Boomis förvärv av det San Fransisco-baserade mjukvaruföretaget ManyWho tidigare i år lade grunden för Boomi Flow, ett verktyg som hjälper företag att enklare skapa flöden för effektivare arbetsprocesser, som t ex order-to-cash, inköp, anställningar, lägeshanteringar och godkännanden av kreditgränser.

Boomi Flow ger organisationer möjlighet till bättre produktivitet, ansvars- och samarbetsöverblick, såväl internt som för kunder och partners, för att kunna skapa heluppkopplade företag och driva digitala omvandlingsprocesser.

Utvecklare använder Boomi Flows intuitiva low-code-miljö för att snabbt skapa företagsapplikationer som sammanför personer, processer och system, eller för applikationer som följer förutbestämda parametrar för ett automatiserat utförande. Boomi Flow kan t ex hjälpa organisationer att effektivisera medarbetarnas livscykel i företaget, från rekrytering, bakgrundskontroll, tillträde, upplärning, befordringar och andra förändringar.

a platform

– Boomi Flow fulländar integrationscykeln för att kunden hela tiden ska kunna vara uppkopplad och engagerad i verksamheten, säger Boomis VD Chris McNabb. Det är både en naturlig passform och en stor differentiator. Att addera arbetsflödesorkestrering till våra möjligheter att flytta, hantera och övervaka data tänjer verkligen på gränserna för hur organisationer digitalt kan omvandlas och bli helt uppkopplade.

McNabb poängerar att Boomi har sett betydande intressen från sina ”Integration Platform as a Service” (iPaaS)-kunder kring hur Boomi Flow kan bidra till att utöka deras förmåga att sammankoppla applikationer och datakällor. Omvänt så tittar Boomi Flow-kunder på Boomi iPaaS som ett verktyg för rörlig integration som är snabbare och enklare än både skräddarsydd kodning och traditionell on-premise-middleware, menade McNabb.

Afrox Heathcare, ett företag baserat i Sydafrika, använde t ex Boomi Flow för att snabbskapa en mobilapp som effektiviserar end-to-end-processer för sjukvård och patientbesök till kliniker. Appen, som levererades inom endast åtta veckor, kan kopplas till SAP och Salesforce, vilket gör det enklare för sjuksköterskor att få tillgång till nyckeldata för att kunna erbjuda en ännu effektivare sjukvård.

– Boomi Flow har förenklat vår process att snabbt och med minimal kodning kunna skapa en mobilapp. Det är möjligt att använda apparna både online och offline, när 4G och wifi inte är tillgängligt, säger Joseph Ramashala, chef för Afrox Healthcare. Lösningen integrerar sömlöst med vårt SAP- och Salesforce-system och tillgängliggör data- och filsäkerhet med identitetshantering i mobilen.

Boomi är, i och med Boomi Flow, den enda mjukvaruleverantören som kombinerar arbetsflödesautomation med applikationsintegration i en och samma cloud-native-plattform. Boomi iPaaS-teknologin arbetar tillsammans med Boomi Flow för att flytta, hantera och övervaka all data som driver företagsprocesser. Synergierna mellan Boomi Flow och iPaaS ger organisationen ett fullständig uppsättning av arbetsflödes- samt datahanteringsmöjligheter som spänner över flertalet interna och externa intressenter, moln- och on-premise-applikationer. Organisationer kan effektiviseras genom att använda teknologin för att både skapa och hantera enkla och komplexa processer.

Boomi Flow går även i linje med Boomis Master Data Management (MDM), API Management och EDI (electronic data interchange)-erbjudanden, för att erbjuda ytterligare kompetens. Boomi MDM kan, över mängder av applikationer i arbetsflödet, kontrollera om det t ex finns dubbletter av data och i så fall flagga för detta. Med Boomi API Management kan organisationer skapa uppkoppling över olika system, från äldre stordatorer till mobilappar, så att de kan förberedas för datautbyte och arbetsflödesautomation.

– Från att kunna ansluta on-premise till moln och till verktyg, så är det väldigt spännande att nu kunna ta arbetsflödesautomation till Boomi-plattformen, säger Steve Wood, VP & GM, Boomi Flow. Våra gemensamma kunder genomgår nu förändringsprocesser mot smidigare system genom att använda Boomis enhetliga molnplattform.

För att lära dig mer om hur dessa nya Boomi arbetsflödesverktyg kan hjälpa ditt företag, eller för att se en demonstration, besök gärna www.boomi.com/workflow.

Om Dell Boomi:
Dell Boomi (Boomi), en oberoende affärsenhet i Dell, är ledande leverantör av molnintegration och automatisering av arbetsflöden för att bygga det uppkopplade företaget. Boomi hjälper mer än 6000 organisationer att arbeta snabbare och smartare genom att ansluta data och applikationer för att påskynda företagets smidighet.

Redaktionen