Nyheter

Mattias Hörling ny affärsområdeschef för WSP Bro & Vattenbyggnad

Den 12 februari börjar Mattias Hörling som affärsområdeschef för WSP Bro & Vattenbyggnad. Affärsområdet har ca 170 medarbetare med hög kompetens inom broteknik, vattenbyggnad och hamnkonstruktion.

Mattias Hörling kommer närmast från en tjänst som VD för VR-Track Sweden AB. Han har bred erfarenhet från samhällsbyggnadssektorn och konsultbranschen bland annat från olika chefsroller hos Reinertsen och Sweco Management.

– Jag ser fram emot att börja hos WSP som är ett nytänkande, stabilt företag med lokal förankring och global räckvidd, säger Mattias Hörling. Broar, tunnlar och vattenbyggnad är viktiga verksamheter som är centrala i samhällsutvecklingen. Mycket kommer att handla om digitalisering och automatisering när framtidens tjänster ska utvecklas.

­– Med Mattias Hörling får vi en stark, drivande, ledare med hög ambitionsnivå, säger Mickey Johansson, operativ chef WSP Sverige. Mattias har lång chefserfarenhet och är marknadsfokuserad. Jag är glad att hälsa honom välkommen till WSP där han blir en viktig kraft i företagets fortsatta utveckling.

Foto: WSP
Redaktionen