Nyheter

Induo väljer Orio Logistics som logistikpartner

Induo – en specialist på kommunikationslösningar via trådlösa nät och nätverk – har valt Orio Logistics som partner för sin logistik.

Våra företagskunder bedriver ofta en verksamhet där det förväntas en snabb och felfri leverans. Tillsammans med Orio Logistics får vi en flexibel och innovativ logistik av högsta klass och dessutom avsevärt lägre logistikkostnader, säger Ulf Seijmer, delägare i Induo AB.

Induos sortiment består av produkter för trådlös kommunikation, exempelvis switchrar och routrar, från marknadsledande tillverkare.

Vi är jätteglada över att vi har fått förtroendet att ta ansvar för hanteringen av Induos affärskritiska produkter, säger Martin Lennbom, affärsområdeschef Orio Logistics.

Orio Logistics logistikcenter strax utanför Nyköping är navet i verksamheten. Logistikcentret är automatiserat, har avancerade säkerhetslösningar och är anpassat för att hantera bland annat e-handel, returer, livsmedel och farligt gods. I det moderna logistikcentrat lagerhålls 70 000 artiklar på en yta om 73 000 kvadratmeter.

Bild: Ulf Seijmer, delägare Induo AB