Nyheter

Advania delar med sig av expertis under Cyber Security Conference – HackCon

Idag startar National Cyber Security Conference HackCon i Oslo. I fyra dagar kommer säkerhetskonferensen att bjuda på expertis inom IT med fokus på nuvarande och framtida informationssäkerhetsutmaningar. Advania spelar en viktig roll som utbildnings- och föredragshållare och delar med sig av expertis, erfarenhet och användbara exempel.

HackCon ger deltagarna kunskap om de senaste cyberhoten. I år tittar man närmare på den högaktuella frågan kring hur data som lagras i molnet kan missbrukas och hur man bäst skyddar dem, samt hur man säkrar autentiseringssystem.

PrehackCon är en tvådagars fördjupningskurs som ges i samband med den stora konferensen HackCon. Chief Technical Architect och Microsoft MVP (Microsoft Most Valuable Professionals) Oddvar Håland Moe och teknisk arkitekt Karim El-Melhaoui från Advania kommer att genomföra seminariet ”Master of Windows Defense”, med fokus på hur företag säkrar sin Windows-miljö för att tolerera attacker.

På HackCon, som börjar den 14 februari, presenterar Oddvar Håland Moe ”Binära filer i Windows – Ett verkligt äventyr i sårbarhet”. Denna session passar alla som är intresserade av den aktuella hotbilden och ger en tydlig insikt om framtidsutmaningarna.

Oddvar Håland Moe blev nyligen omnämnd i media för att ha upptäckt svagheter i