Nyheter

Ny IDS-station öppnad i Värnamo

OKQ8:s servicekoncept för den tunga yrkestrafiken i Sverige och Europa, IDS, öppnar idag en ny anläggning i Värnamo strategiskt belägen vid E4. Stationen är utrustad med moderna höghastighetspumpar och erbjuder drivmedel som Diesel och Diesel Bio HVO (100% HVO) samt AdBlue.

– Vi är mycket stolta över att förstärka vårt erbjudande för fjärrtrafiken med vår nya IDS anläggning i Värnamo. Läget är utmärkt för att fånga upp den tunga yrkestrafiken på väg genom Sverige säger Søren Vinnes Fledelius, Head of Sales & Marketing på OKQ8.

IDS anläggningar finns nu i hela Skandinavien

IDS bedriver verksamhet i både Sverige, Norge och Danmark vilket bidrar till att skapa ännu fler möjligheter för företag inom transportindustrin samt att locka kunder från hela Skandinavien. IDS-kortet kan nu användas i 27 länder och det går utmärkt att ta turen från det sydligaste Danmark till Sverige och vidare till det nordligaste Norge och använda samma kort hela vägen.

IDS finns representerade i 27 länder, med 40 dieselanläggningar i Sverige och drygt 600 anläggningar i Europa. Samtliga anläggningar är automatstationer med dygnet-runt öppet. Alla anläggningar har höghastighetspumpar, väl tilltagna svängutrymmen, hög frigång och rejäla in- och utfarter.