Nyheter

Renault öppnar butik för el-bilar i Täby Centrum

På fredag den 16 februari öppnar Renaults nya butik i Täby Centrum med fokus på försäljning av elbilar. Det nya butikskonceptet ”Renault Z.E. – Electrical Vehicle Experience Center” blir Renaults första fristående butik för elbilar i Europa.

Renaults nya butikskoncept låter besökare uppleva hur det är att äga och köra en elbil. Butiken är belägen på plan ett vid inomhustorget. Det är möjligt för besökare att beställa sin bil direkt på plats i butiken.

– Renaults etablering i Täby Centrum välkomnas varmt av oss och våra besökare. Vi ser ett stort intresse för att testa och uppleva elbilar, säger Carolina Redman, Centrumchef Täby Centrum och fortsätter, satsningen ligger helt i linje med Unibail- Rodamcos ambitiösa CSR program Better Places 2030.

Under öppningshelgen den 16 – 17 februari finns det möjlighet för besökare att förboka en åktur med en Renault Zoe. En chaufför skjutsar besökare till och från Täby Centrum. Läs mer och boka på plats i centrum alternativt via Täby Centrums hemsida www.täbycentrum.com.

Foto: Täby Centrum