Nyheter

Q-Park utökar sin digitala plattform

Q-Park har alltid legat i framkant i den digitala utvecklingen inom parkering. Det senaste från Q-Park omfattar en digital kundportal, digitala parkeringstillstånd samt möjlighet att köpa parkeringsabonnemang online.

Den högt uppskattade funktionen att boka besöksparkering online har funnits sedan i somras och implementeras på webben för allt fler parkeringsanläggningar.

Vår online-bokning öppnar för en marknad över Sveriges gränser. Bilande turister kan komma till Sverige och boka sin parkering i förväg. Dessutom kan företag och andra parkerande kunder planera sin vardag och med denna tjänst, berättar en nöjd Fredrik Hesse, teknikchef på Q-Park.

Vi öppnar för en enormt stor marknad med digitala lösningar för kort- och långtidsparkering. Det underlättar också vid tillfällen då det kan vara svårt att hitta parkering, som vid konserter, fotbollsmatcher och julhandel.

Q-Park Access är ytterligare en tjänst som gynnar både kunder och uppdragsgivare. Genom nummerskyltsregistrering löser systemet både in- och utpassering samt betalning för parkering.

Tanken är att göra det lätt för alla, fortsätter Fredrik Hesse.

Dessutom finns möjligheten att koppla betalkort till tjänsten, eller att betala på plats.

Q-Park satsar även stort på att förbättra miljön genom att tillhandahålla elbilplatser i flera av sina parkeringsanläggningar. Detta underlättar för våra kunder att välja ett miljövänligare alternativ som bilförare.