Nyheter

Direkttrafik till Visby under Almedalsveckan

Efterfrågan på resor till Visby under Almedalsveckan är enorm. Antalet besökare har stadigt ökat de senaste åren och att ta sig till och från Visby under veckan är är utmanande då tillgången på resor inte fullt ut motsvarar efterfrågan.

Under 2015 startade Nextjet därför direkttrafik till Visby under Almedalsveckan från Karlstad, och Jönköping i tillägg till Stockholmstrafiken. Trafiken har varit en succé och linjerna blev snabbt väldigt populära.

– Efter det positiva gensvar vi haft tidigare år var beslutet att flyga även i år enkelt, säger Henning Lindberg, marknads- och nätverkschef, Nextjet.

Mot bakgrund av detta återkommer linjerna i år i stort sett med samma utformning som tidigare. Tidtabellerna är anpassade för utresa i början av veckan och för hemresor i slutet av veckan. Utöver direkttrafiken finns även ett stort antal flighter till Visby via Arlanda för Jönköping och Karlstad.

– Succén med flygningarna till- och från Visby förra året innebär att vi ser fram emot sommarens Almedalsvecka med stor tillförsikt avslutar Henning Lindberg.