Nyheter

Ny batteridriven lövblås från EGO Power+

Efter den hårda vintern så välkomnas nu våren. Inför solens varma strålar så kan EGO Power+ nya lövblås, LBX6000, göra städjobbet effektivt och enkelt då användningsområdena är många. EGO är redan känt för att producera extremt kraftfulla lövblåsar, men nya LBX6000 tar prestandan till en helt ny nivå.

Idealisk i offentliga miljöer
Den robusta lövblåsen är troligen den mest kraftfulla handhållna batteridrivna lövblåsen på marknaden. Prestationsnivån närmar sig de bensindrivna lövblåsarna i den starkare klassen. Med förmåga att blåsa över 1079m³ luft per timme på boostläge så har löv och annat tungt skräp inte en chans, lövblåsen röjer snabbt upp stora ytor. I motsats till bensindrivna lövblåsar är ljudet extremt låg på bara 80 decibel vilket innebär att den kan användas även i de mest känsliga områdena utan att orsaka störningar vilket gör den idealisk i offentliga miljöer.

Kontroll över användningsområde
Högeffektiv kolborstfri motor minskar vibrationer och ljud jämfört med bensindrivna motsvarigheter vilket gör att lövblåsen kan användas längre och utan att påverka användarens arbete. Lövblåsen är lätt och enkel att hantera och med variabel hastighet gör att man kan kontrollera effekten uppåt eller nedåt för överlägsen kontroll, lövblåsen är utformad för att anpassa flödet efter behovet.

Branschledande teknik
Batteriet använder branschledande teknik, det är det mest kraftfulla på marknaden, för att leverera ett starkt och snabbladdat batteri som är vänlig mot miljön. Lövblåsen LBX6000 är designad för att användas tillsammans med ryggbatteriet BAX1501.