Nyheter

British Airways lanserar generöst bonusprogram för resor inom Europa

British Airways nya bonusprogram gör det möjligt för resenärer att samla upp till 16 000 Avios-poäng genom att flyga mellan Sverige och övriga Europa.

Kunder som registrerar sig, bokar och reser innan den 30:e juni 2018 kan samla 4000 Avios-poäng om de flyger tur-och-retur mellan Sverige och Europa två eller fler gånger, och 16 000 Avios-poäng om de flyger tur-och-retur fyra eller fler gånger. Erbjudandet gäller även för resor med British Airways till USA med mellanlandning i London.

För att ta del av erbjudandet krävs medlemskap i British Airways Executive Club, samt registrering via följande länk www.ba.com/executive-club/offers/bonus-avios.

Avios-poängen går att nyttja som vanligt för att till exempel delbetala framtida flygresor eller för att uppgradera till en högre bokningsklass på flygresan där resenären samtidigt samlar nya nya Avios- och Tier Points-poäng vid bokningen.

Dessutom kan British Airways kunder i såväl ekonomiklass (World Traveller Economy), som businessklass (Club World) njuta av ett utökat catering-erbjudande, samt över 1000 timmar underhållning under flygresan.