Nyheter

Ny jämförelsesajt för företagsleasing

Idag öppnar Biloffert Företagsleasing som är ny unik tjänst går ut på att hjälpa kunder att göra rätt val av leasingbil. Sajten Biloffert.se lanserades i början av 2017 med mål att förenkla letandet för privatpersoner som söker efter en privatleasing bil. Nu utökas tjänsten även för företagsleasing.

-Vårt första år har varit helt fantastiskt, vi har redan hjälpt 1400 kunder att hitta rätt leasingbil vilket är jätteroligt, säger David Sandström, Global marknadschef för Klarna, som sitter i styrelsen för Biloffert.se

Biloffert.se gör letandet av företagsleasing enklare. Det är idag krångligt för kunderna att veta var de ska börja leta, och om de väljer rätt bil till rätt pris. Därför visas färdigpaketerade leasingpriser direkt från återförsäljare. I alla priser ingår vinterhjul, service och i största mån försäkring vilket gör att kunden kan jämföra alla modeller på lika villkor. Det största och bredaste utbudet av leasingerbjudanden vad det gäller Personbilar, elbilar, hybridbilar och transportbilar finns nu på Biloffert.se.

Till detta så erbjuder Biloffert.se kostnadsfri rådgivning oavsett vart kunden är i sin köpprocess samt guider och allmän information om hur leasing funkar. Genom tjänsten får kunden en enkel överblick och kan granska marknaden på endast bara ett par minuter.

– Vi har samlat alla erbjudanden på samma plats och låter kunderna på lättast möjliga sätt få fram den bil som både passar budget och behov. Tjänsten är helt oberoende och gratis att använda och vänder den sig till alla som funderar på att leasa en bil till sitt företag, säger Filip Samuelsson, VD på Biloffert.se

– Vi säljer inga bilar på sidan, vi erbjuder en tydlig jämförelse och knyter sedan ihop kunden med återförsäljaren efter att kunden hittat rätt bil – Enkelt, tryggt och säkert. Vårt team är med dig på hela resan från det att du går in på Biloffert tills dess att du skrivit på kontraktet som en oberoende part, avslutar Filip.