Nyheter

Audi laddar för eldrift under Åre Business Forum

Bilbranschen är inne i en transformation och investerar stort för att minska klimatpåverkan. Ny teknik, nya bränslen och nya tjänster utvecklas för långsiktig hållbar mobilitet. Audi, som är mångårig partner till Åre Business Forum, lanserar i år den första av en rad elbilar som ett led i visionen om nollutsläpp.

Ansgar Neudecker, Senior Manager Electrification och co-founder av Audi Innovation team, kommer till Åre för att berätta om utmaningarna och möjligheterna i att lansera elbilar på en global marknad med skiftande tillgång på el, laddningsmöjligheter och batteriteknik.

Under Åre Business Forum kommer deltagarna att ha möjlighet att förhandsboka sig för den första produktionsvågen av elbilen Audi e-tron på plats.

För 9:e gången arrangeras Åre Business Forum 11-13 april 2018 i Åres unika vårvintermiljö. Sveriges främsta affärs- och investeringsforum präglas av många spännande möten i en fantastisk miljö på det prisbelönta designhotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre. Det är Nordens Davos, med fokus på affärer, investeringar och nya kontakter. Här möts de mest intressanta bolagen och politikerna finns på plats. I Åre finns också tillfälle att träffa ägare och koncernledningar, viktiga aktörer och intressenter, samt några av de bästa tillväxtbolagen i Norden.