Nyheter

Finnair vinner 2018 TripAdvisor Travelers’ Choice Awards

Finnair har utsetts till en av vinnarna på 2018 TripAdvisor Travelers’ Choice™ Awards för flygbolag i kategorin Travellers Choice Major Airline-Europe. Till grund för utmärkelsen ligger recensioner som användare i resenätverket TripAdvisor har lämnat.

Genom Travelers’ Choice™ Awards har TripAdvisor nu utsett världens främsta flygbolag baserat på kvantitet och kvalitet av recensioner och betyg som samlats in globalt under en tolvmånadersperiod. Utmärkelsen är mycket ärofylld eftersom den helt och hållet grundar sig på recensioner som användare på TripAdvisor har lämnat det senaste året.

– Vi är mycket glada över detta erkännande från våra kunder. Recensioner spelar en stor roll när resenärer planerar och bokar resor med ett flygbolag. De är också viktiga när det kommer till utvecklingen av ett flygbolags kundservice. Vi har lanserat flera nyheter för att göra flygresor mer bekväma, exempelvis ett serviceutbud som är inspirerat av våra nordiska rötter och investeringar i digitala innovationer. Vi utökar just nu Finnairs nätverk och stävar alltid efter att vara bäst bland de bästa när det kommer till service, kvalitet och kundnöjdhet även i framtiden, säger Piia Karhu, Senior Vice President för kundservice på Finnair.

– Vi är stolta över att presentera TripAdvisor-nätverkets favoritflygbolag och uppmärksamma de som erbjuder de bästa flygupplevelserna runt om i världen, vilket inkluderar Finnair. Eftersom flygbranschen ständigt introducerar nya biljettalternativ och utökar sina utbud av erbjudanden ombord fortsätter konsumenter att söka efter de bolag som levererar både värde och en kvalitetsupplevelse. Travelers’ Choice Awards uppmärksammar de flygbolag som överstiger passagerarnas förväntningar och som tilldelats toppbetyg, säger Bryan Saltzburg, Senior Vice President och General manager på TripAdvisor Flights.

Under 2018 har Finnair även tilldelats utmärkelsen Best Business Class Award av det kinesiska magasinet Travel & Leisure. Finnair blev dessutom utsedd till Best European Airline på TTG China Travel Awards för tredje året i rad.