Nyheter

Nytt avtal med SJ stärker Vismas inköpstjänst

Nu blir det billigare för Sveriges småföretagare att resa miljövänligt. SJ är nämligen det senaste tillskottet till Visma Advantages inköpstjänst. Samarbetet ger Vismas kunder rabatterade priser på alla typer av tågresor.

Med SJ som leverantör blir det enklare än någonsin för våra kunder att resa miljövänligt. Hållbara resor efterfrågas allt mer, och vi är stolta över att kunna bidra genom det nya tågavtalet, säger Daniel Saldenius, leverantörsansvarig på Visma Advantage.

1 200 rabatterade avgångar per dag
Det nya avtalet ger Vismas kunder fördelaktiga priser på tågresor i första såväl som i andra klass. Genom den speciellt framtagna bokningsmodulen erbjuds 1 200 rabatterade och hållbara resor per dag. Modulen nås via Visma Advantages inköpsportal och fungerar på samma sätt som SJs publika bokningssida.

– Effektivt och hållbart affärsresande är viktigt för alla företag, men kanske allra mest för småföretagare. Att vi nu kan erbjuda många fler småföretagare samma förmånliga villkor som våra större avtalskunder är ett steg i rätt riktning – inte minst för miljön, säger Thomas Silbersky, marknads- och försäljningsdirektör på SJ.