Nyheter

Emirates SkyCargo introducerar ny produkt för snabba leveranser av flygplansdelar

Emirates SkyCargo, världens största internationella fraktflygbolag har lanserat Emirates AOG – en ny produkt som är framtagen för att transportera flygplansdelar till olika platser runt om i världen.

Varje dag blir flygplan strandsatta runt om i världen på grund av tekniska orsaker och utan reservdelar tillgängliga. Eftersom det kan bli väldigt kostsamt för företag när ett flygplan tvingas bli stillastående så är det därför av största vikt att reservdelar transporteras till platsen på snabbast möjliga sätt.

Emirates AOG är Emirates SkyCargo senaste produkterbjudande för den globala flygindustrin. Det är utvecklat för att snabbt kunna hjälpa flygbolag med strandsatta flygplan på avlägsna platser runt om i världen genom att transportera kritiskt viktiga delar som inte finns tillgängliga på destinationen.