Nyheter

IFS presenterar IFS Field Service Management 6

Den nya versionen har byggts för såväl molnet som lokal installation och ger en helt ny användarupplevelse samt en prestandaökning på 50 procent.

Idag förhandsvisar IFS, den globala affärssystemleverantören, den nya versionen av IFS Field Service Management™ (FSM) på IFS World Conference i Atlanta.

IFS Field Service Management 6 innehåller en rad betydande uppgraderingar, bland annat:

  • Ny användarupplevelse (UX): Med ett helt nydesignat, responsivt användargränssnitt kan IFS FSM 6 köras i alla webbläsare, på alla enheter, när som helst. Det nya gränssnittet erbjuder användarorienterade och intuitiva interaktionsmönster samt moderna grafiska element med bland annat högupplösta diagram och tabeller.
  • Betydande prestandaökning i IFS Planning & Scheduling Optimization™ (PSO): Komponenten IFS PSO ger en ökning i processprestanda med 50 % på Microsoft Azure. Utöver det har det maximala antalet aktiviteter som kan hanteras i Dynamic Scheduling Engine – som säkerställer en mer dynamisk och responsiv processbearbetning – utökats betydligt.
  • Nästa generations anpassningsbarhet: IFS FSM 6 har skrivits med ett helt nytt scriptspråk som ger kunderna möjligheten att konfigurera datafält, arbetsflöden och användarbeteenden. Det eliminerar behovet för kostsamma konfigureringar och ger större flexibilitet samtidigt som mjukvaran alltid hålls uppdaterad.
  • Viktiga funktionsförbättringar: IFS FSM 6 introducerar även betydande nya funktioner och uppgraderingar av befintlig funktionalitet. Bland annat utökad flexibilitet vid schemaoptimering, hantering av garantiärenden, mobil synkronisering och förbättrat gränssnitt.
  • Betala och implementera med ännu större flexibilitet: Kunder kan nu välja att implementera IFS FSM 6 som en ren fleranvändarlösning på Microsoft Azure, som en molntjänst eller som en lokal installation. Den typen av flexibilitet ger även kunder valmöjligheter i hur de betalar: en engångsavgift eller en månadsbaserad prenumerationsavgift.

Genom IFS pilotprogram har bland annat Eickhoff, en ledande tillverkare av utrustning inom gruvindustrin, vindturbiner och andra industriella tillämpningar, haft möjlighet att använda IFS Field Service Management 6.

– Som en leverantör av kritisk utrustning ser vi fältservice som en grundkompetens och en konkurrensfördel, säger Dietmar Schmitz, Head of Product Development Service på Eickhoff. ”Därför behövde vi en lösning för att kunna hantera över 6,5 miljoner delar i komplexa innehållslistor spritt över 15 000 beställningsenheter. IFS FSM 6 ger oss ett engagerande och effektivt verktyg för att möjliggöra detta.