Nyheter

Biloffert.se finansierade 30 miljoner på 12 månader

Sajten Biloffert.se lanserades i Mars 2017 med uppdrag att förenkla köpprocessen för leasingbilar på nätet. 

– Våra första 12 månader har varit över förväntan, vi har redan hjälpt bilåterförsäljarna att finansiera över 30 miljoner vilket är jätteroligt, säger David Sandström, Global marknadschef för Klarna, som sitter i styrelsen för Biloffert.se

Många kunder upplever att det är svårt och krångligt att söka efter leasingbilar samtidigt som det är svårt att veta om man väljer rätt bil till rätt pris. På Biloffert.se visas därför endast färdigpaketerade priser direkt från återförsäljare. I alla priser ingår vinterhjul, service och i största mån försäkring vilket gör att kunden kan jämföra alla modeller på lika villkor.

Till detta så erbjuder Biloffert.se kostnadsfri rådgivning oavsett vart kunden är i sin köpprocess samt guider och allmän information om hur leasing fungerar. Genom tjänsten får kunden en enkel överblick och kan granska marknaden på endast bara ett par minuter.

– Vi har på väldigt kort tid slagit in oss på en hårt konkurrerande marknad med en plattform som både kund och återförsäljare gillar. Efter att kunden hittat rätt bil så låter vi återförsäljaren ta över och vi fortsätter att agerar som oberoende part under köpprocessen säger grundaren Filip Samuelsson.