Nyheter

Storsäljande Merlo i Hüllerts monter

Pålitlighet och mångsidighet står i blickfånget när  Hüllert Maskin lyfter fram några av sina storsäljande modeller av Merlo teleskoplastare under Svenska Maskinmässan.

På plats i montern finns bland annat kompaktmodellen Merlo P27.6 och den populära Merlo TF38.10. Men allt handlar inte om dem. Merlos modellutbud exponeras med visning av en rad olika modeller, bland annat Merlos runtomsvängande Roto-maskiner.

Merlo är det marknadsledande teleskoplastarmärket i Sverige sedan decennier. Under åren har generalagenten Hüllert Maskin byggt ut ett heltäckande nät med omkring 40 serviceverkstäder och säljkontor spridda över hela landet.

Den starka positionen märks också på det breda utbudet av teleskoplastarmodeller. Under årets Maskinmässa får kompaktmodellerna särskild uppmärksamhet. Allfixarna Merlo 27.6 och Merlo 30.9 är två kompaktmodeller som haft stora försäljningsframgångar. Deras styrka är den behändiga storleken tillsammans med mångsidigheten att bära olika typer av redskap. De två har fått smeknamnet ”Allfixare” för att betona att de har uppgifter för varje säsong.

Dessutom kommer två Merlo Roto till Hüllerts mässmonter. Den ena är den väl beprövade 30-metaren Roto 40.30MCSS och den andra är Merlo Roto 40.16. Den sistnämnda är den senaste och modernaste versionen av den minsta Roto-modellen, som kombinerar egenskaper som runtomsvängning med kompakta mått. På arbetsplatserna uppskattas modellen bland annat därför att den gör sig så bra i trånga arbetsmiljöer, men ändå har lyftkapacitet och styrka att klara tunga lyft.