Nyheter

Identifiera snabbt produkter i små volymer

Det kan ta avsevärd tid att hitta en begränsad mängd industriklassade etiketter för identifiering av produkter eller komponenter i små volymer. Med BBP37 etikettskrivare med flerfärgs- och klippfunktion erbjuder Brady Corporation en lösning genom att låta användare utforma, skriva ut och klippa till små mängder av tillförlitliga produktetiketter på plats, i ett brett utbud av former, storlekar och färger.

Anpassa produktetiketter på begäran
Med en BBP37 etikettskrivare med flerfärgs- och klippfunktion på plats, kan små volymer av industriklassade identifieringsetiketter enkelt skrivas ut och klippas till rätt storlek när de behövs. BBP37 erbjuder termotransferutskrift i flerfärg och X/Y-skärning för att skapa högt anpassningsbara etiketter i olika former, storlekar och färger som kan användas för att identifiera en lång rad av produkter på begäran.

Enastående tillförlitlighet
BBP37 är kompatibel med Bradys tillförlitliga etiketter i polyester och polyimid som motstår extrema temperaturer på upp till 300 °C, aggressiva kemikalier och lösningsmedel, nötning och utomhusförhållanden. Dessa etiketter erbjuds med avancerade adhesiver så att de sitter fast och förblir läsbara genom de mest krävande produktionsprocesserna. Specifikationer per etikett som kan skrivas ut med BBP37 finns tillgängliga i Bradys tekniska datablad.

Designa enkelt din etikett

Designa enkelt de mest invecklade produktidentifieringsetiketterna med Anpassad designer-appen från Brady Workstation. Bestäm form, storlek och färg, lägg till text, streckkoder eller data från ERP-system innan du skriver ut etikettdesigner med BBP37. Brady Workstation inkluderar en kostnadsfri bassvit för etikettdesign och 30 dagars kostnadsfria provperioder för att låta användare testa de mer avancerade etikettdesignapparna före uppgradering.