Nyheter

Emirates kommer till Sverige för att rekrytera kabinpersonal

Kontinuerlig tillväxt, fler flyglinjer och tillökning i flottan gör nu att Emirates, världens största internationella flygbolag, ska nyanställa till deras multinationella team av kabinpersonal. Därför anordnar det Dubaibaserade flygbolaget en öppen rekryteringsdag i Stockholm den 26 maj från klockan 8 till 16 på Sheraton Hotel.

I och med att Emirates ökar antalet rutter och flygplan söker nu flygbolaget efter både kvinnor och män för positionerna. Kabinpersonalen erbjuds ett anställningspaket som inkluderar förmåner såsom skattefri inkomst, gratis boende av hög standard i Dubai, kostnadsfri transport till och från arbetet, läkar- och tandvårdsskydd samt exklusiva rabatter på shopping och fritidsaktiviteter i Dubai. Kabinpersonalen samt deras familj och vänner erbjuds även attraktiva reseförmåner. De många resmöjligheter som sträcker sig över Emirates växande globala nätverk på sex kontinenter anses vara särskilt fördelaktiga.

För tjänsterna krävs det ingen tidigare erfarenhet, men för att vara aktuell måste ansökande uppfylla ett antal kriterier. Det inkluderar att ansökande är åtminstone 21 år under anställningstiden och har en räckvidd med armarna på 212 cm när man står på tårna. Ytterligare information om krav för urvalsprocessen samt om kabinpersonalens första lön och förmåner hittas på följande länk: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.

– Vår kabinpersonal är öppensinnade, hjälpsamma, vänliga och serviceorienterade, och det är det vi söker hos kandidater för att kunna leverera Emirates prisvinnande kundupplevelser ombord. Rekryteringsdagen är ett utmärkt tillfälle för personer att starta sina karriärer. Sökande behöver bara komma förbi under dagen med ett uppdaterat CV på engelska samt ett nyligen taget fotografi. Föranmälan behövs inte, säger Björn Ekegren, Country Manager för Emirates i Sverige.

– Evenemanget är en del av en pågående rekryteringskampanj av Emirates. Det är en spännande tid för oss så vi fortsätter att växa och vi uppmuntrar intresserade ansökare att delta för att möta några av våra rekryteringsteam som kan berätta mer om rollen, samt om livet i Dubai, fortsätter Björn Ekegren.

Emirates flyger för närvarande till 158 destinationer över sex kontinenter med 267 wide body-flygplan. Flygbolaget är den största operatören av flygplanen Boeing 777 och Airbus A380. Emirates erbjuder kandidater en enastående karriärmöjlighet, fördjupad utbildning samt en kulturell exponering genom att arbeta med ett internationellt team med över 135 nationaliteter.

Emirates har funnits i Sverige sedan 2013 och kopplar samman passagerare till mer än 158 destinationer över sex kontinenter. Flygbolaget driver en linje mellan Stockholm och Dubai med en av de modernaste flygplansflottorna i världen.