Nyheter

HMS har fått ISO27001-certifiering för eWON® Talk2M

HMS Industrial Networks har erhållit ISO 27001-certifiering för eWON Talk2M, företagets prisbelönta plattform för molnanslutning. ISO 27001-certifieringen är den internationella standarden som beskriver bästa praxis för ett hanteringssystem av informationssäkerhet (ISMS).

Överensstämmelse med ISO 27001-certifieringen bekräftar att HMS Industrial Networks har genomfört omfattande informationssäkerhetspraxis för att skydda sina användare, deras information och deras data i enlighet med internationellt erkända standarder.

ISO 27001-certifikatet omfattar Talk2M-infrastruktur, datacenter och tjänster. HMS Industrial Networks genomgick en djupgående bedömning av tredje part för att validera överensstämmelse med standarden. Säkerhet har alltid varit en högsta prioritet för HMS Industrial Networks, och denna ISO27001-certifiering är ännu ett bevis på företagets effektiva säkerhetsprogram.

– Vi är stolta över att vara internationellt erkända som ledande inom informationssäkerhetslösningar och bästa praxis för IIoT (Industrial Internet of Things). Genom ISO 27001 och andra certifieringar fortsätter vi att säkerställa att våra säkerhetsregler och metoder följs av internationellt erkända säkerhetsstandarder, säger eWON Talk2M Security Manager Geoffrey Gobert och fortsätter: ”Datasäkerhet är avgörande för hanteringen av IIoT, och denna ISO-certifiering ger våra användare högsta skyddsnivå för sin mest känsliga information.

På den organisatoriska sidan säkerställer HMS Industrial Networks högsta nivå på säkerhets- och överensstämmelsefrågor genom att avdela personal för kontinuerligt förebyggande och övervakning av säkerhetshot och hantera strikta strategier kring eskalering och snabb respons.