Nyheter

Headlight förvärvar C.A.G Mälardalen

Headlight förvärvar C.A.G Mälardalen som är en del av C.A.G koncernen. Genom förvärvet stärker Headlight sin position i Västerås och östra Mälardalen. C.A.G Mälardalen omsatte år 2017 36,2 MSEK och har 21 medarbetare. Headlight är idag ett av dom ledande konsultföretagen i mellansverige med kontor i Örebro, Borlänge, Västerås och Stockholm.

Headlight AB grundades 2001 och har haft en stark tillväxt. Företaget bygger sin verksamhet på att kombinera kunskap om kunder, med specialistkunskap inom verksamhetsutveckling och IT, för långsiktigt värdeskapande kundrelationer.

–Vår ambition är att växa på våra befintliga orter och detta är ett viktigt steg i den strategin, säger Dan Larsson huvudägare i Headlight Invest AB.

Headlight Invest AB etablerade nyligen ett nytt bolag som primärt arbetar med digitalisering av processer och informationsflöden på den svenska marknaden. Marknaden för det nystartade Relight är offentliga verksamheter såväl som organisationer i det privata näringslivet.

Headlights befintliga Västeråskontor slås samman med C.A.G Mälardalen som därmed får en stabil struktur med en långsiktig kundbas. VD för den nya verksamheten blir Tomas Täuber, tidigare VD för C.A.G Mälardalen.

– Vår målsättning är att vara ett av dom ledande företagen på den lokala marknaden, och det finns många spännande och intressanta kunder i vår närmiljö. Närheten ger oss också möjlighet till snabbfotad och tät, personlig kontakt med våra kunder, säger Tomas Täuber.