Nyheter

Elin Bjerre, 32, ny VD på Ingenjörsjobb

Ingenjörsjobb har under de senaste åren genomgått en transformation. Från att arbeta med flera olika affärsområden och jobbsidor, till att idag fokusera på målgruppen ingenjören. Nu läggs det i en ytterligare växel, med fokus på tillväxten i bolaget. Därför har Elin Bjerre, tidigare COO för affärsområdet FEN (Female Engineer Network), med start måndag den 6 augusti klivit in som ny VD för Ingenjörsjobb.

Elin har en gedigen försäljningsbakgrund och lång erfarenhet av att framgångsrikt bygga bolag. Hon har under sin tid som anställd på Ingenjörsjobb arbetat mycket med jämställdhetsfrågor och hur vi kan utveckla branschen, något hon kommer ta med sig i sin nya roll som VD.

– Jag är extremt driven och resultatinriktad som person och har en entreprenörsådra i mig som gör att jag har ett behov av att vara kreativ och se framsteg i det jag gör. Att bygga ett team och få varje individ att lyckas med sina mål är en fantastisk känsla, inte minst när det gäller i synnerhet tjejer eller kvinnor som har alla förutsättningar för att leda andra men som inte tror tillräckligt mycket på säg själva för att ta steget och söka tjänster eller säga högt vad hon vill, säger Elin Bjerre.

Nu vill Elin arbeta vidare med att lyfta andra och få varje person att tro på sig själv. Vi lever i ett föränderligt samhälle där företag ständigt måste utvecklas för att vara konkurrenskraftigt och då krävs det flexibilitet av samtliga medarbetare och tydlighet som ledare. Det gäller att konstant visa vart vi är på väg och hur vi ska ta oss dit menar Elin.

Sveriges största jobb- och karriärsida för ingenjörer
Ingenjörsjobb.se är Sveriges största jobb- och karriärsida för ingenjörer. Vi erbjuder landets bästa räckvidd för kommunikation gentemot ingenjörer som är intresserade av frågor som rör deras egen karriärutveckling. Genom vårt nätverk FEN jobbar vi dagligen med att ge landets ingenjörskvinnor verktyg för att växa, för att på sikt nå målet om ett jämställt ingenjörssverige. Vill du vara med och göra skillnad?
Bild: Elin Bjerre, ny VD på Ingenjörsjobb
Foto: Tara Tania Rashed