Nyheter

PostNord tecknar nytt avtal med Coop om paketutlämning

PostNord och Coop har tecknat ett nytt ramavtal som innebär att Coop även i fortsättningen är en viktig del i PostNords ombudsnät. Med drygt 650 butiker har Coop bra geografisk täckning och hög service i hela landet.

– Vi är väldigt glada över att fortsätta samarbetet med Coop. Vårt ombudsnät ska vara starkt och tätt så att det är lätt att ta emot och skicka paket oavsett var i landet man bor, säger Annette Rihagen, chef för det svenska ombudsnätet inom PostNord.

Svenskarna e-handlar allt flitigare, och allt tyder på att trenden håller i sig. Dagens konsumenter är medvetna och vill kunna påverka när, var och hur de får en leverans. Att hämta sitt paket hos PostNords ombud på Coop är ett alternativ många föredrar.

– Paketutlämning är en mycket uppskattad service av Coops kunder och det är därför glädjande att vi nu kommit överens med PostNord om ett avtal som är väl anpassat för den ökade volymen av e-handel, säger Nichlas Olofsson, affärsområdesdirektör för inköp & kategori på Coop Sverige.

Det nya avtalet mellan PostNord och Coop Sverige börjar gälla den första januari 2019.