Nyheter

DS 3 Crossback – en ny ikon för högteknologisk stil

Tänj gränserna till det yttersta. Nya DS 3 Crossback utmanar konventionerna och erbjuder istället avant garde. Med uppgraderade bensin- och dieselmotorer, men framför allt med en 100% elektrisk drivlina, skapar nya DS 3 Crossback möjligheter – såväl tekniskt som designmässigt. DS 3 Crossback är en bil för staden. Men också för längre färder. För dig som vill ha stil, teknologi och dynamik.

– DS 3 Crossback positionerar sig perfekt som representant för den andra generationens DS-modeller, än mer förfinad och med hög teknologi. Med DS 3 Crossback skriver DS Automobiles ett nytt kapitel i vår historia: genom elektrifiering. DS 3 Crossback E-Tense är 100 procent elektrisk, utan att på något vis kompromissa med designen och utformningen, säger Yves Bonnefont, VD för DS Automobiles.

Redan vid en första blick på nya DS 3 Crossback avslöjas den ambitiösa målsättning DS har för sin nykomling. Med en välproportionerad längd på 4.12 meter, en kraftfull profil, hög markfrigång och stora hjul råder det ingen tvekan om att detta är en kompakt SUV skapad för premiumsegmentet. Fronten domineras av den distinkta DS-grillen och vertikala pärlbands-inspirerade LED-lampor. Ser du bilen bakifrån är den högteknologiska ljussignaturen framträdande.

Kvalitet och elegans in i minsta detalj – från stort till smått – är det främsta kännetecknet för DS, vilket återspeglas i DS 3 Crossback genom bland annat:

– En perfekt proportionerad silhuett.
– Ett stort urval av kaross- och takfärger, för ökade valmöjligheter.
– Elegant utformade infällbara dörrhandtag.