Nyheter

Äntligen dags för nyinvigning av Hedin Bil Helsingborg

Efter drygt två år av renoveringar får Hedin Bil Helsingborgs 50 medarbetare officiellt inviga sin nya arbetsplats på torsdag. Den 20 september återinvigs nämligen en av Helsingborgs mest anrika bilanläggningar.

Anläggningen, som funnits i Hedin Bils ägo sedan 1995, har under de två senaste åren genomgått en ordentlig förvandling. Nu välkomnas både nya och gamla kunder till en anläggning som står redo att möta framtidens utmaningar.

Hedin Bil i Helsingborg bedriver försäljning av bilmärkena Mercedes-Benz, Nissan, Kia och Dodge. De befintliga 7500 kvadratmetrarna har utökats med 2300 kvadratmeter ny yta. Denna består av bilhallar, administrativa ytor, ny hjulverkstad och ett stort däckhotell med plats för 700 hjulomgångar.

Stora investeringar är gjorda, inte minst i tid. En ny anläggning som skall möta nutiden och framtidens behov har ställt höga krav på genomförandet. Resultatet är att Hedin Bil Helsingborg numera är en effektiv arbetsplats med bra miljö för de anställda, säkerställer den bästa upplevelsen för kunden, samt tillgodoser generalagenternas höga krav.

Kundupplevelsen har haft stort fokus i planeringen och verkställandet av de nya lokalerna, och resultatet är en i särklass modern och häftig anläggning. I praktiken innebär detta bland annat att varje märke i huset får sin egen ingång och sin egen bilhall dit man kommer beroende på vilken bil och vilket märke man är intresserad av. Färger, former, möbler, inredning och belysning har anpassats efter varje märkes krav.

På mekanikersidan har man vuxit med nästan 70%. Även på Skadesidan där man tidigare varit trångbodda finns nu gott om plats och en stor potential i att kunna erbjuda alla former av vindrutebyte, stenskottslagning och polering av rutor. I samband med detta blir Hedin Bil Helsingborg ett av Sveriges fyra auktoriserade AMG-Performance Center.