Nyheter

Första spadtaget för Logicenters logistikanläggning i Arlandastad

Idag, den 24 september, sker byggstarten för den fastighet som Logicenters och Skanska utvecklar i Arlandastad. Logistikanläggningen beräknas stå till förfogande för hyresgästen Aditro Logistics under andra kvartalet 2019.

I juni 2018 skrevs ett avtal mellan Logicenters och Skanska som avser nyutveckling och förvärv av en 24 600 kvm stor logistikanläggning. Nu tas det första spadtaget och utvecklingen kommer att utföras av Skanska. Den moderna
logistikanläggningen kommer att tillgodose hyresgästen Aditro Logistics behov  genom moderna specifikationer och utrustning så som helautomatiserade lösningar.

– Idag är vi stolta för att sätta igång utvecklingen tillsammans med Skanska. Under andra kvartalet 2019 planeras fastigheten vara uppförd och då kommer vi att leverera en modern anläggning i ett toppläge till Aditro Logistics, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head på Logicenters.

Arlanda har växt till en logistisk knutpunkt och är en strategisk plats med närhet till både Stockholm stad och Arlanda flygplats. Med bra skyltläge och i direkt anslutning till E4 kommer logistikanläggning vara belägen på Norslunda 1:19.

På bilden från vänster:
Henrik Ahnström (Skanska Fastigheter Göteborg AB), Markus Kvarnlöf (Aditro Logistics), Eva Sterner (Logicenters) och Mathias Forsberg (Sigtuna kommun).