Nyheter

Indentive tecknar partneravtal med Artificial Solutions

Indentive inleder samarbete med Artificial Solutions, en av världens ledande aktörer inom AI konversation, en form av artificiell intelligens som möjliggör kommunikation med applikationer, webbplatser och andra enheter via naturligt språk i form av röst-, text-, berörings- och/eller gestinmatning. I och med samarbetet med Artificial Solutions kompletterar Indentive sin plattform och sitt erbjudande till marknaden.

IoT innebär många möjligheter för såväl privatpersoner som företag och offentliga aktörer. Genom Partnerskapet med Artificial Solutions kompletterar Indentive sin IoT-plattform med nya funktioner inom AI konversation, och utökar därmed sitt erbjudande till marknaden.

– Vi är väldigt glada över partnerskapet med Artificial Solutions som gör det möjligt att addera naturligt språk till vår Connective-plattform, säger Anders Visell, VD på Indentive. konverserande AI är på frammarsch som ett viktigt gränssnitt i det växande IoT-ekosystemet och kommer att få stor betydelse för att konsumenterna enkelt, via röststyrning, ges tillgång till och kan hantera en mängd funktioner.

Med Connective, Indentives öppna plattform för IoT-tjänster, kan operatörer enkelt leverera digitala tjänster till konsumenter. Plattformen ger slutanvändaren möjlighet att välja bland och använda de IoT-tjänster som erbjuds via en samlad applikation samt förenklar och effektiviserar den komplexa kommunikationen mellan IoT-enheter.