Nyheter

HEATWORK: Marknadens effektivaste tjältinare

HeatWork är den enda på marknaden som lyfter temperaturen på sina maskiner till 100oC.

I flera år har entreprenörer dragit nytta av de mobila värmekraftverken från uppvärmningsexperten HeatWork till tjältining. Det handlar om att inte försinka drift under kalla perioder – det finns dealines som måste följas, samt att hålla människor och maskiner i arbete.

100oC – Marknadsledande temperatur

Genom stort fokus på utveckling har HeatWork lyckats uppnå temperaturen på sina maskiner till 100°C. Detta ger användarna stora fördelar, bland annat genom att tina dubbelt så snabbt som andra liknande system på marknaden.

– HeatWork är ensam om att ha 100°C-maskiner och dubbel tineffekt. Att vi också har låg vikt, fokus på kvalitet och ständigt optimerar användarvänlighet på våra maskiner, gör våra kunder nöjd och de kommer tillbaka, säger försäljningschef Tommy Larsen.

Solid kompetens på vätskeburen värme i Narvik

HeatWork är en norsk tillverkare med huvudkontor och fabrik i norra Norge, närmare bestämt i Narvik. I 15 år har företaget utvecklat och levererat mobila vätskedrivna värmekraftverk. En säker och miljövänlig investering för allt från tjältining, frostskydd, bygguppvärmning och betongarbete.

Från början har företaget fokuserat på hög kompetens och kvalitet i sitt arbete, bland annat genom sina dedikerade anställda, forskargrupp och företagsnätverk.

Produktionsrekord

HeatWork märker en hög efterfrågan på deras produkter. Jämfört med första halvåret 2017 till första halvåret i 2018 har det varit en omsättningstillväxt på nästan 70 procent.

– Kunderna är mycket medvetna om vad de vill ha, säger Larsen. Vi erbjuder lösningar som både ger kunden bättre ekonomi, samtidigt som det ger en mycket bättre miljöprofil. Våra betonglösningar och den nya CliWi-tekniken är också en viktig faktor för tillväxt.

CliWi får mycket bra feedback från marknaden, mycket för att den är perfekt för byggvärme på grund av dess prestanda och smarta användargränssnitt.