Nyheter

SlangExpress växer kraftfullt i Göteborg

Hydroscands populära mobila slangservicetjänst, SlangExpress, fortsätter att växa så att det knakar i Göteborg. Servicebussarna rullar konstant och efterfrågan ökar stadigt. Detta svarar nu Hydroscand på genom att rulla ut ytterligare servicefordon i staden.

Göteborg är en av de städer i Sverige där behovet av mobil slangservice växer kraftigt. De fyra SlangExpress-bussar som tidigare har rullat i staden, räcker inte längre till. Därför expanderar nu Hydroscand för att möta efterfrågan i Göteborg.

– Vi är väldigt glada för att kunderna uppskattar vår mobila slangservice och ser fram emot att utöka tjänsten för att hålla det vi lovar – att alltid finnas närmast kunderna, säger Tobias Rydell som är ansvarig för SlangExpress i Göteborg.

SlangExpress i Göteborg står redo att hjälpa kunderna dygnet runt, 365 dagar om året.

På bilden:
Johan Olofsson, en av Hydroscands servicetekniker i Göteborg.