Nyheter

Dranetz introducerar webbapplikationen PQView DE

PQView® DE ersätter Encore Series Software som webbapplikation för användning med Dranetz fasta övervakningssystem. PQView DE har en modern, responsiv webbdesign som gör det möjligt för användare att interagera med övervakningssystemet från praktiskt taget vilken plattform som helst, inklusive stationära datorer, bärbara datorer, surfplattor och smartphones.

Dranetz Technologies introducerar PQView DE som en ersättare till företagets Encore Series Software (ESS) för användning med sitt kraftövervakningssystem för kvalitet, efterfrågan och energi. ESS använde Java plug-ins som inte längre stöds i nyare webbläsare. PQView DE med sitt nya utseende och moderna design erbjuder en komplett funktionsuppsättning med vilken långtids Dranetz-programanvändare har blivit bekanta, samtidigt som man utnyttjar en modern kors-webbläsares funktioner och en responsiv design.

PQView DE är fullt kompatibel med alla Dranetz-produkter som stöddes av ESS, inklusive 61000-familjen, ES-mätare och äldre 55xx-serien DataNodes. PQView DE är baserat på programvaruplattformen PQView som utvecklades och stöds av affiliate-företaget Electrotek Concepts där det används av globala kunder inom allmännyttan. Som ett resultat kommer PQView DE-användare att ha en sömlös migrationsväg till den mer skalbara och funktionsrika PQView-programvaruplattformen när deras behov växer.

– Vi är glada att kunna erbjuda den nya produkten till befintliga Dranetz-kunder, säger David Ellis, President & CEO för moderbolaget Global Power Technology. Vi tror att våra kunder kommer att tycka om den nya moderna designen och responsiva webbgränssnittet. De som överväger Dranetz kommer omedelbart att se fördelarna av att arbeta med en informationsrik plattform som är skalbar och hjälper dem att hålla sig välinformerade i takt med att deras behov växer eller blir mer komplexa. PQView DE erbjuder en sömlös uppgraderingsväg från den äldre Encore Series Software-produkten som den ersätter.

Dranetz var pionjär när det gällde att permanent installera eller erbjuda fasta system för övervakning av effektkvalitet. Dess branschledande permanenta övervakningssystem omfattar Dranetz HDPQ Power Quality DataNodes, 61000-familjen (61STD, 61SG, 61SGD) för Power Quality-instrument och ES-serien med efterfråge- och energimätare. Alla är helt kompatibla med den nya PQView® DE (ersätter ESS) och webbaserade PQView-systemprogramvaran.