Nyheter

Stadium utökar samarbetet med Unifaun genom en ny Checkout

Efter ett långt samarbete mellan Stadium och Unifaun, där Stadium använder Unifauns Delivery Management-system, har nu samarbetet fördjupats ytterligare. Fördjupningen innebär att Stadium nu, med hjälp av Unifauns DeliveryCheckout, lanserat en ny kassa till Stadiums e-handel. Stadiums e-handel omfattar sex webshoppar i tre länder med två valutor, och innefattar varumärkena Stadium, Stadium Outlet och Sneakers Point.

Stadium arbetar kontinuerligt med att förbättra köpupplevelsen för sina kunder i såväl butik som online. Satsningen på en ny Checkout där kunden får större valfrihet och därmed en bättre upplevelse ligger helt i linje med detta.

– För Stadium är det viktigt att alltid följa kundens önskemål. Det är viktigt för våra kunder att på ett enkelt sätt kunna välja var och när de ska få sitt paket levererat. Genom att använda Unifauns DeliveryCheckout kan vi erbjuda dem den valfriheten vilket vi är mycket glada för. Att vi nu dessutom har flexibiliteten att enkelt lägga till nya leveransalternativ gör att vi lättare kan ligga i framkant i vårt digitala erbjudande, säger Fredrik Persson CDO Stadium.

Stadium erbjuder sina kunder ombudsleverans, hemleverans och så kallad Collect-in-store. Med en enkel konfiguration kan nu Stadium vid behov dessutom expandera med fler leveransmetoder. Unifauns DeliveryCheckout ger, tillsammans med Unifauns Delivery Management-system också Stadium full kontroll över flödena, från faktiskt köp i kassan till plock på lagret, transport och leverans.

På bara tre månader har Stadium gått från beslut om att förbättra kassan med Unifaun DeliveryCheckout, till lansering på alla sina marknader.

– Unifauns DeliveryCheckout är mycket smidigare än vi hade förväntat oss av den här typen av lösningar. När vi märkte hur robust den var och hur lätt den var att sätta upp kunde vi agera snabbt och implementera den på alla våra marknader, säger Daniel Johansson Logistics Director Stadium.

Mats Fischerström, Product Manager för Unifaun DeliveryCheckout avslutar med:

– Vi är mycket glada över samarbetet med Stadium. Fler och fler dominerande aktörer på marknaden ser, precis som Stadium, vikten av att inte bara erbjuda kunderna valfrihet kring leverans, utan att också knyta ihop hela leveransprocessen för att säkerställa att kundlöftet hålls och på så sätt få fler återkommande kunder.