Nyheter

Ännu en order till USA för SARSYS-ASFT

SARSYS-ASFT AB har via sitt amerikanska dotterbolaget ASFT Inc. erhållit en order om cirka 600 000 kr från John Wayne Airport, Kalifornien, USA.

Ordern omfattar 1 st. ASFT T-5 Trailer friction tester. Leverans kommer att ske under Q1, 2019.

– John Wayne Airport ligger i sydöstra hörnet av Kalifornien. Flygplatsen är uppkallad efter den legendariska skådespelaren John Wayne och är en stor regional flygplats med reguljära flygningar till större delen av USA. Ordern innebär att vi ökar vår närvaro på de regionala flygplatserna. Som vi tidigare har informerat om så finns det drygt 5 000 flygplatser i USA. Så här finns en enorm marknadspotential för hela vårt produktsortiment, säger VD Fredrik Graflind.

Fakta:
SARSYS-ASFT AB är ett av de ledande bolagen i världen på att utveckla och tillverka utrustning inom flygsäkerhet. Kundsegmenten är luftfartsverk, statliga och privatägda flygplatser, större privata bolag och militären i olika länder. Verksamheten är global och av omsättningen går cirka 90 procent på export. Moderbolaget är listat på Nordic MTF sedan den 2 mars 2017.