Nyheter

Entreprenad-verksamheten blir allt viktigare för Söderberg & Haak

Komatsu är världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner och den största av grävmaskiner. De erbjuder ett brett modellprogram med hög kvalitet, vilket välkomnas av svenska maskinentreprenörer.

Det ser Söderberg & Haak tydligt när man konstaterar att i dagsläget motsvarar entreprenadförsäljningen halva bolagets omsättning och därmed är Komatsu Söderberg & Haak:s klart dominerande varumärke.

För att utveckla den stora potential som entreprenadverksamheten har med Komatsu, för att ta Söderberg & Haak in i nästa fas samt för att skriva ytterligare ett kapitel i bolagets mer än 150-åriga historia, väljer Söderberg & Haak nu att lansera den nya hemsidan www.komatsuentreprenad.se.

– Den är utvecklad för att du som är intresserad av entreprenadmaskiner enkelt ska kunna manövrera dig fram till våra olika maskiner, hitta information som eftersöks samtidigt som hemsidan är snygg att titta på. Precis som våra Komatsumaskiner.